Plechová krabička na čaj zdarma!

Nabídka BIO čajů v eshopu gastrovyletyV dnešních třeskutých mrazech není nad šálek kvalitního horkého čaje. V internetovém obchodu našeho magazínu ( zde) naleznete celou řadu čajů v BIO kvalitě. Navíc ke dvěma stejným čajům francouzského producenta Destination z řady Daily tea získáte v březnu (2018) plechovou krabičku zdarma. 

Řada čajů Daily Tea – kvalita za rozumnou cenu! 

Destination Daili Tea jsou bio čaje velmi vysoké kvality za příznivou cenu. Značka Destination nám zde přináší ideální příklad šetření rozumem a ne snížením kvality! Výrobce zde šetří na nákladech za balení: jednotlivé sáčky nejsou baleny ještě jednou zvlášt, ale všechny dohromady v celofánovém sáčku a papírové krabičce.

BIO zelený čaj v eshopuDoporučujeme tedy po rozbalení čaj spotřebovat či přendat do neprodyšné plechové krabičky. Krabička má pak minimální rozměry a tak se šetří jak papír, tak přepravní náklady. Objem je nižší o 10 % a spotřeba obalového materiálu je nižší o 43 % oproti běžným sáčkovaným čajům.

Proč pít BIO čaje?

Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování v běžných čajich zůstávají a mohou přejít do nálevu.

 

BIO čaje řady daily Tea:

  • Bio zelený čaj Natural Daily – Zelený cejlónský čaj balený v sáčcích pro snadnou a rychlou přípravu. Více zde.
  • Bio zelený čaj Earl Grey – Zelený cejlónský čaj ovoněný přírodní bergamotovou silicí . Více zde.
  • Bio zelený čaj Máta – Zelený cejlónský čaj ovoněný výtažkem z máty. Více zde.
  • Bio černý čaj Breakfast – Černý cejlónský čaj. Více zde.
  • Bio černý čaj Earl Grey – Černý cejlónský čaj ovoněný přírodní bergamotovou silicí. Více zde.
  • Bio červený rooibos – Tento červený rooibos, vypěstovaný v oblasti Cedrových hor, má jemnou typickou chuť a vůni. Jedná se o sušené lístky keře zvaného čajovec kapský.  Rooibos je oblíbený jako bezkofeinová alternativa černého či zeleného čaje. Rooibos je vhodný i pro děti a těhotné ženy. Více zde.

 

Upozornění: akce je platná do 31.3.2018 nebo do vyprodání zásob.

 

Líbil se Vám náš článek?