Masová pomazánka
Recept na masovou pomazánku z měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Pomazánku si můžete dát ke svačině, večeři nebo prostě jen tak. Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.
Suroviny na 5 porcí
2 ks sterilované okurky
1/2 ks cibule
1 balení Expres Menu Vepřové maso ve vlastní šťávě
1 lžíce dijonské hořčice
1 kelímek žervé s bylinkami
1/2 lžičky mořské soli
Postup přípravy
1. Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno.
2. Přidáme balení Expres Menu Vepřové maso ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou.
3. Pomazánku osolíme podle chuti.
Zdroj foto: archiv spol.